Translate

6 Eylül 2014 Cumartesi

Lorac Pro Palette

Selam Arkadaslar;

 Bugun sizlere  6 aydir kullanmakta oldugum  Lorac Pro Paletten bahsedecegim. Bu palet artik herkes tarafindan bilinen ve kullanan kisilerin hayran oldugu  bir palet. Ben bu paleti bu linkteki kendi sitesinden aldim. Bende ki de suan bu sekilde...:)



 Palet suan yalnizca Amerika da satilmakta ve fiyati da 42$. Miknatisli bir palet oldugu icin cantamizda acilma yapabileceginden seyahatler icin cok kullanisli bir palet degil. Palette 16 renkten olusmakta. Ust sirada mat, alt sirada ise isiltili renkler bulunmakta.
Bu paletin yaninda harika bir is cikartan goz bazi var o da su sekilde; Lorac Behind The Scenes Eye Primer 5,5 gr .Topaklanma yapmiyor ve makyajinizi siz silene kadar sabit tutuyor.


Palette  bulunan renklerin swatch lari da su sekilde;


Renkler bi harika  bazsiz da harika renklerini veriyorlar, gozkapaklarinda topaklanma, dokulme yapmiyor. Renklerin pigmentleri harika fakat biraz tozutuyorlar ama bu tozutma fircadan teninize gecmiyor ve kaliciliklari bi harika. Bu paletin bir arti yonu de hem dogal gunluk makyajlar yapilabilecegi gibi hemde gece makyaji yapabilecegimiz renkleri icinde bulundurmasi.

Eger Amerikadan tek bir palet alacaksaniz, bu paleti tavsiye ederim. Umarim palet hakkindaki goruslerim sizlere birazda olsa fikir verebilmistir.

Tekrar gorusmek uzere...  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder