Translate

3 Ekim 2014 Cuma

NAKED 1, 2, 3 KARSILASTIRMA...

Selam Arkadaslar,

Bugun sizlere Naked paletlerinin karsilastirmasini yapacagim. Naked paletleri almak isteyipte hangisini alacaginizi bilmedeginiz zamanlar icin yada tek bir paletini alacaksaniz ve karar veremediyseniz belki sizlere birazda olsa yardimci olabilmek adina bu yaziyi paylasmak istedim. Umarim faydali olur.


Soldan saga dogru Naked 1, Naked 2 ve Naked 3 olarak gormektesiniz. Arkadaslar oncelikle soylemek istedigim Naked 3 paletinde bulunan renkler Naked 1 ve Naked 2 de tamamen aynisi olmasada cok benzer renkleri bulunuyor. Yani Naked 1 ve Naked 2 paletlerine sahipseniz Naked 3 paleti almasanizda olur cunku benzer cogu renk diger iki palette mevcut.

Su aralar herkesin favorisi olan Naked 3 paleti pembe alt tonlu  bir palet ve diger iki paletinde bulunan renklere cok benzeyen renklere sahip oldugu icin benim favorim olan bir palet olmadi. Ama tabiki herzamanki gibi Urban Decay paleti ve pigmentleri kaliciliklari harika. Alinmaz mi? Tabiki alinabilecek bir palet ozellikle elinizde diger paletlerden yoksa ve pembe alttonlu renkleri begeniyorsaniz tabiki alinir.

Ama elinizde hicbir Naked paleti yoksa ve tek bir tanesini alacaksiniz benim sizlere tavsiyem Naked 1  paleti cunku hem dogal tonlar hem sedefli tonlari icinde barindiriyor ve hem gece makyaji hemde gunluk makyajlarda kullanilabilecek cok guzel pigmentli renkleri icinde barindiriyor.

Neden Naked 2 paleti degil  diye sorarsaniz tabiki bu palette cok guzel ama ben en kullanisli olabilecek palet olarak Naked 1 i gordugum icin ve en cok kullandigim olan palet oldugundan oturu sizlere kendimce  NAKED 1 paletini oneririm.

Umarim faydali olan bir yazi olmustur.

Sizler hangi paleti tercih ederdiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder